Feilmelding

User warning: The following module is missing from the file system: nb_pxs_standard. For information about how to fix this, see the documentation page. in _drupal_trigger_error_with_delayed_logging() (line 1143 of /var/www/blitz/includes/bootstrap.inc).

Catharsis (US) + Kollwitz (N) + Je Suis Mort (N)

Aug
29
Fredag, 29. august 2014 - 20:00
Catharsis (US) + Kollwitz (N) + Je Suis Mort (N) på Blitz!

CATHARSIS!
Bandet som har fått veggene på gamle Blitz til å renne av svette planlegger i disse dager en europaturne, og legger turen til Blitz fredag 29.august!! For de uinnvidde: Catharsis var svært aktive fra starten i 1994 frem til 2002, og har hatt en enorm innflytelse på DIY/hardcorescena verden over. Dette er sinnsykt heftig hardcore epicness fra sinnsykt bra folk som har skjønt at scena er vår og den er hva vi gjør den til - det kommer til å renne svette fra veggene på Blitz igjen!

KOLLWITZ
Norske Kollwitz er mørkt som en vinternatt og seigt som kvae, vakkert mollstemt og drivende intenst - dette er metall uten å være metall, hardcore uten å være hardcore. Dette er rett og slett en fullblodsoppvarmer for kvelden!

JE SUIS MORT
Je Suis Mort, med folk fra This Thing Called Dying, Hombre Malo og Sons of Saturn er de siste på plakaten - dette er kickass groovey hardcore with some kind of loose twist - ryktet sier at de gleder seg noe forferdelig og kommer til å gi alt hva reimer og tøy kan holde for å gjøre dere varme og fornøyde!

80 kr. i døra
20.00

Eksterne kalendre