The Kids Are Alright!

Sep
09
Lørdag, 9. september 2017 - 20:00
En konsert dedikert til Kidsa! Fri Alder!

The Kids Are Alright!
Lørdag 9. september på Blitz. Fri alder, gratis adgang!

Golden Core, Æsthetica, Rvthless, Hudkreft, Hayeminol.

Æsthetica er et ungt band fra Kolbotn. Bandet operer innenfor sjangrene doom og post-rock, og har fått gode omtaler av metallguru Gylve Fenriz Nagell, Metal Hammer Norway og Natt&Dag. Deres forrige konsert på Blitz ble gitt ut på kassett av Snake Oil Kassettforlag, og denne kvelden blir minst like tung. Tune Low, play slow.

Golden Core er en metalduo fra Ammerud i Oslo. Stilmessig spiller bandet en krysning mellom ulike sjangre, hovedsakelig stoner- og sludgemetal med elementer av prog, støyrock, og doom metal. De to unge metalrockerne begynte å spille sammen vinteren 2014. Senere samme år fikk de prøve seg på ungdomsscenen på GranittRock og har siden da spilt flere konserter i Oslo. De har blant annet spilt på Musikkfest Oslo, Blitz, Blå, John Dee, Mono og Aye Aye Club og de har vært support for band som Okkultokrati og Bongzilla, og for selveste Napalm Death da bandet gjestet Blå sist sommer. Metal Hammer Norway ga Golden Core 8 av 10 stjerner for sin opptreden den kvelden. 9. september kommer Golden Core tilbake til Blitz.

Hudkreft er et pønkeband fra Oslo, som ble startet i september 2016. De har blant annet spilt på Stovner Rockefabrikk og Askerfestivalen. Hudkreft deltok for første gang på UKM i år, og kom videre helt til landsfestivalen, med en anmeldelse som lyder slik: «Veldig originalt, overbevisende, energetisk, kult, fritt! Dere jenter er utrolig flinke og uten frykt på scenen. Da vi hørte på dere, kjentes det ut som punk er den nyeste og hippeste musikkform! Fett! Punk is Alive!»

Rvthless er et ungt punkrockband fra Nittedal. Bandet har spilt sammen i snart ett år og har allerede sluppet sin første EP «You, Me and Us» på strømming og CD. EPen ble spilt inn på en dag i Blitz Lydstudio. Søk opp RVTHLESS på feks. Tidal, Spotify eller den strømmetjenesten du liker best. RVTHLESS varsler tempo, energi og unntakstilstander når de inntar Blitz 9. september. You've Just Been Warned!

Hayeminol er et hardtslående rockeband fra Oppsal og Bøler som har spilt sammen i snart fire år. Gutta spiller egne låter, inspirert av band og artister som AC/DC, Ramones, The Stooges og Jokke & Valentinerne m.fl, og essensen er riffbasert pønkrock med catchy tekster på både norsk og engelsk. De har kommet videre til fylkesfinalen i UKM de siste to åra, og har spilt konserter på Café Mono, Café MIR, Høyenhall Rock og Musikkfest Oslo, i tillegg til lokale arrangement på Oppsal, Bøler, Manglerud m.m, og gleder seg stort til å innta scenen på pønkens arnested i Oslo - Blitz.

Eksterne kalendre