Tara Transitory(Singapore)//Maja S. K. Ratkje//flagellant

May
26
Lørdag, 26. mai 2018 - 20:00
Tara Transitory(Singapore)//Maja S. K. Ratkje//flagellant

Oslo Beikmørke i samarbeid med FEMME BRUTAL: Dette er en gavepakke til støyfolket! (og andre kvalitetsbevisste musikknerder)

Tara Transitory aka. One Man Nation er en støyartist fra Singapore som traff oss rett i våre beikmørke hjerter med sin mørke, elektroniske støyambiencedronetechnosomethingsomething. Lørdag 26.mai gjester hun Oslo og Blitz for en av to konserter i Skandinavia, og vi anbefaler DEG på det varmeste å ta turen!

Maja S. K. Ratkje er en institusjon når det kommer til norsk - og internasjonal - eksperimentell musikk. Hun har spilt verden over, til og med på Blitz for et måpende publikum. Den gangen på cafescena - denne gangen gjør vi klar storstua så det blir plass til ennå mer lyd. Det kommer til å bli magisk!

flagellant spilte på forrige års Svart Oktober Fest - bassisten i BONG sa i ettertid at det muligens er det beste han har sett live noen sinne, og det må jo kunne sies å være et verdig kompliment. Merksnodig, mørkt og vakkert - flagellant finnes ikke på internett, og hver konsert er en unik fremførelse av musikk du hverken har hørt før eller kommer til å høre siden. Noe som i aller høyeste grad er fellesnevneren for denne kvelden.

100.kr i døra fra 20.00 - velkommen!

Eksterne kalendre