Salem's Pot, Hashbreath og Hymn

May
24
Lørdag, 24. mai 2014 - 20:00

Oslo Beikmørke serverer deg en kveld du ikke vil gå glipp av og ikke kommer til å glemme med det første! Er du fan av tung og groovey stonerpsykedelia og lange, dronete låter som ruller over deg mens du står der og bare ser helt superfjern ut - dette er konserten for deg!

Salem's Pot fra Sverige kommer fullastet med blytunge stoner-riff i samme gata som Electric Wizard og dets like, uten å gjøre skam på noe som helst. Med seg i bagen har de, i tillegg til vinylplater og anna sjarmerende merchandise, Hashbreath - det kan fort være disse to banda deler øvingslokale; Hashbreath foretrekker isåfall å kutte ut røkelsen og spille med færre stearinlys.Og siden begge banda er forferdelig sparsommelige med informasjon på nettet foreslår vi at du rett og slett bare tar turen for å sjekke ut selv!

HYMN! denne oslobaserte duoen la Blitz for sine føtter for litt siden, og det er en ære å kunne sette de opp på plakaten igjen! Dette er Neurosis møter Black cobra - dette er rett og slett dritfett!!!

Så du må komme opp med en latterlig god unnskyldning for å gå glipp av dette - vi har som regel lagt lista ved graviditet i 8. måned eller måneferd. Denne gangen må det nok en kombinasjon til. Velkommen!

Eksterne kalendre