Rotten Sound/God Mother/FFHH/Shaving The Werewolf/STRID

Feb
15
Fredag, 15. februar 2019 - 20:00
Rotten Sound/God Mother/FFHH/Shaving The Werewolf/STRID

Oslo Beikmørke kjører i gang 2019 med et helvetes bråk og hele fem band!

Om noen skal få titulere seg med Finlands - om ikke nordens - fremste grindcore-eksportartikkel så er det Rotten Sound. De har spilt siden 1993, har gitt ut 8 fullengdere samt hauger med EP'er, split-skiver og whatnot og skal turnere Finland med selveste NAPALM DEATH seinere i vinter.

Med seg har de God Mother fra Stockholm som har holdt det gående siden 2012, med seks utgivelser og en rekke lovord i sekken. Grindcore, javisst - men God Mother behersker flere sjangre og leker stilfullt med både hissig hardcore og seig, sludgy riffing.

Forcefed Horsehead hiver seg på! De blåste oss overende på forrige Svart Oktober Fest med sin heseblesende metall - vi er klare for å bli overkjørt på ny!

Shaving The Werewolf er en absurditet av et noisepønkmetallband uten respekt for så mye annet enn at de skal levere 200% og at DU skal føle deg overkjørt underveis. De spilte på Blitz i fjor til et rimelig måpende publikum og de kommer til å blåse deg over ende igjen!

STRID hopper inn for Blodstrupmoen - de sjarmerte begge to Oslo Beikmørkes utsendte under Origum Satanicum på Blå første helga i januar, og hele første rad var enige i at de hadde passa bra på Blitz. Bandet har røtter tilbake til 1990 og regnes som et pionerband innen depressiv black metal.

Denne kvelden er for historiebøkene folkens - vi fører fravær!

Dørene åpner 20.00 - 150/100kr.
Ingen billetter, kun betaling i døra.

Velkommen!

Eksterne kalendre