Pønk- og Reggae Party

Bakrommet og Oslo Dub Club Presanterer: Pønk-Reggae-Party!
Reggaehallen:
Kambo Super Sound Kommer å tester Watt og Bass-Krefter mot Roastfish & Cornbread Sound! 
Vi stiller opp begge soundene og spiller mot hverandre. Begge soundene stiller med sine beste plater, på full peising såklart. Du står i midten og blir filleristet av Dub Bass. Muligens vil deler inne i kroppen din ha byttet plass iløpet av Kvelden! Men hjærtet ditt vil være fullt av dubba kjærlighet;)

Om ikke dette er noe for deg? Ta det med ro(en).
I Pønke-cafeen kan du få utløp for agresjon(en)!

Decibøllene Startet i en potetkjeller på Larkollen. de krøp ut med sækken full av låter med lovnad om å spille de hardt og vondt før de når de var trøtte og leie kunne krype tilbake som gammelpotet. Heldigvis er ikke den tiden kommet enda. Bøllene er fra Moss og Loff er best med frø!

Punchdrunk Slapfighter er et nyoppstarta bænd fra Moss. Men det er erfarne folk som har vært ute en stinkende Mossenatt før. Veit ikkje så mykkje om ka vi kan førvente oss men vi skrur alt på fullt å håpa på et hybrid av Norsk råkk å Freedumb.

FeilSmart er det beste bandet du aldri har sett. Med de bæste folkan fra band som Venke Fuzz, Angstsamble, SS Bondevik og Sannergata. Det er smart å ta feil av og til. Vær smart. Ikke gå feil. Kom på Blitz.

Dj Ærlige Jani A/S mellom bandene. (DJ Jani måtte avlyse så ærligheten stepper inn)

DØrene åpner 20. Soundene spiller heile kvelden. Første Band på 2130. 

cc: 80,- 
BYOB

Eksterne kalendre