Oslo Beikmørke presents Svart Oktober Fest: DAY 1

Oct
21
Onsdag, 21. oktober 2015 - 19:00
150kr

Det er en sann glede å kunne presentere den 3. UFOMAMMUT-konserten på Blitz! For alle de som har vært på noen av de foregående er det ikke så mye å si: pakk snippsekken og gjør deg klar!! For alle andre: dette tre-hodete italienske monsteret har vekket oppsikt verden over med sin sludgy, trippy stonerdoom - de har blitt tatt under vingen av ingen ringere enn Steve von Till og Neurot Recordings, de har more or less spilt på alle festivaler og med alle band som er verdt å nevne og har etterlatt seg et måpende publikum hvorenn de har spilt. At de kan åpne Oslo Beikmørkes Svart Oktober Fest er ingenting annet enn fantastisk - vi gleder oss!!

Svenske SUMA varmer opp lokalet - de har holdt det gående siden 2001 og er strengt tatt verdig en konsertkveld alene: sjelden har vel noe tyngre og mer episk kommet ut av de svenske skoger enn dette!! 

Norske Akrasia åpner kvelden - dette er et relativt blodferskt kjellerband fra Blitz med medlemmer fra blant annet Summon The Crows som til tider kan lede tankene hen til gammel Neurosis, uten at det er noen kopi av noe som helst. Hardt og rått uten kompromisser!!

Noter det i kalenderen, folkens - onsdag 21.oktober gjester du Blitz og får med deg noe av det råeste som serveres på konsertfronten denne høsten!!

Dørene åpner 19.00
150 kr. i døra, forhåndssalg på Tiger.
Du vil også kunne kjøpe festivalpasset i døra denne kvelden - 500kr. for fire dager med stonerdoom-mayhem!! Passet selges også på Tiger, av oss og i infoshoppen på Blitz.

Eksterne kalendre