Opp Av Kjellern '14

Dec
31
Onsdag, 31. desember 2014 - 20:00
Med ganske presist 365 dager siden sist er det igjen duka for opp av kjellern, øvingslokalets egne støttekonsert - for øvingslokalet. Tross anarki og kaos i egen underetasje har våre egne kjellerband skrapa sammen en fullspekka helaften, så om du også ser faen i blærete pelsfester på nyttårsaften så veit du hvor vi bor og hvor vi blir.

______________________________________________

INHALERS (ex THC) spilte i all hovedsak på nittitallet, med knusende crossover mellom alt fra hardcore til ska med trompet og opptil 3 vokaler. Nesten hele orginalbesetninga har funnet trappa nedover til kjelleren igjen og bare tiden vil vise hvor mange som ryker med i moshpiten.

TERRORSTAT spilte sin første konsert forrige nyttårsaften og har siden da gitt ut en KZ med omkring hele 50 kopier.
Hardcore punk med stresstakt og vræl.
http://terrorstat.bandcamp.com/releases

SUBUTEXAS, også kalt parasittisk (A)Narkopønk med en stygg tone i kjeften som du ikke fikk lov å dele med de andre barna.
https://www.youtube.com/watch?v=4ktyhFq_Jok

STRUKTURELL VOLD er ett rykende ferskt band som spiller fengende HC-låter med noen tyngre metallriff.
Et veldig voldelig pønkeband.

JENKEM WARRIORS har snekra sammen ett nytt sett som aldri før har blitt spilt. Har du ikke hørt de før, har du all grunn til å føle synd og skam.http://jenkemwarriors.bandcamp.com/

DISCUNT er et helt fresht pønkband, og vi må ærlig innrømme at i skrivende stund har vi ikke hørt det selv. 

DJ RUDEMAAN har fått ansvaret for å sørge for at trommehinnene dine ikke får hvile, heller ikke etter konserten. Plater vil bli snurra, og da går det i eldre pønk, HC, Trash og noe metall. 


60,- CC
Alt overskudd går til øvingslokalet
Døra åpner 20:00
NO FUR! NO DOGS, NO BULLSHIT ATTITUDE
 
 

 

Eksterne kalendre