Nomeansno (CA) + Noxagt + Beauty Knows No Pain

Jun
12
Søndag, 12. juni 2011 - 20:00
70 spenn i døra

Abolutt alle som liker bra musikk vil smile matt og stønne når NoMeansNo nevnes. Endelig er de canadiske hurraguttene tilbake i Oslo. Med en helt enestående energi og en lekelysten og ukonvensjonell tilnærming til punkrocken har de dura på med turnering og plateutgivelser siden de salige tidlige åttiåra. Nomeansno er et band som både har gjennomtenkte ting å melde og samtidig spiller som ville helvete; Blitz blir dermed en perfekt adresse for kvelden.

Noxagt har i over et tiår skremt og gleda folk fra mange ulike leire med sin frekke blanding av metal, punk, jazz, støyrock og et eller annet udefinerbart sjukt. Bandet har en rekke publikums- og kritikerroste plateugivelser på rullebladet og har gjennom alle utskiftninger i besetninga beholdt og videreforelda en hard edge som gjør at bandet er et perfekt vorspiel til Nomeansno. Noxagt utgjøres av bassist Kjetil D Brandsdal, trommis Jan Christian Lauritzen og den alltid kompromissløse bråkebøtta, gitarist John Hegre.

Og for å legge lista så høyt som den bør ligge en slik kveld åpner Beauty Knows No Pain med et adrenalin-skudd av improvisert rock. Gitarist Kim Johannesen, tubaist Børre Mølstad og trommeslager Ståle Liavik Solberg spiller i et uttall forskjellige band med forskjellige uttrykk. I BKNP er det bank og bråk som gjelder.