Moe (Norge) / Gerda (Italia) / The Observatory (Sin)

Oct
10
Fredag, 10. oktober 2014 - 21:00

Blitz inviterer deg til nok en mørk og intens støykveld - ta med ørepropper og la bestemor bli hjemme!!

Norske MOE er bandet som de siste årene har gitt folk hakeslipp hvorenn de har spilt, fra indre Gryllefjord til Mexico City og Singapore. Og det er med god grunn: dette er nemlig noe av det råeste som har kommet fra denne kanten av verden på veldig lang tid! MOE er mørkt og tungt - tidvis kjapt og punkete, tidvis seigt som kvae, og hele veien med en rød marerittaktig tråd som kan få det til å gå kaldt nedover ryggen på den mest hardbarka blackmetaller. MOE ER en av Norges mest intense liveopplevelser om dagen - og DU kan få de med deg fredag 10.oktober!

Gerda er et italiensk støyband litt i samme gata som MOE, dersom MOE hadde drikki 5000 kopper kaffe eller benyttet seg av andre sentralstimulerende midler. Det lille vi har hørt virker drivende intenst - noe forteller oss at Gerda ikke vil gi oss mye hvile under konserten!!

The Observatory fra Singapore er med - tror vi - for at vi ikke skal kunne klare å skrive en sammenhengende og lettfattelig beskrivelse av denne konserten. For hva er dette egentlig?? Swans møter Radiohead? Frank Zappa møter Jefferson Airplane?? Veldig merkelig og vakkert og snodig og litt skummelt. Vi har ingen aning egentlig - men de er venner av MOE så vi er ikke bekymret;)

Dørene åpner 21.00
80kr. i døra
Velkommen!

Eksterne kalendre