Konsert med Ufomammut (IT) og Morkobot (IT)

Sep
18
Søndag, 18. september 2011 - 21:00

Ufomammut er et italiensk stonermetal-band fra den lille byen Tortona, som ligger mellom Milano, Genova og Alessandria i Italia. Urlo, Poia og Vita har vært hovedkarakterene i bandet siden 2001, da de begynte å spille på det lille øvelokalet i landsbyen på toppen av kollen ikke langt fra hvor de bor. Etter en turne i USA og Europa ifjor og Roadburn festivalen i Nederland i år, skal de tre Italienere igjen på en turne i hele Europa – fra juli, blant annet som support for Neurosis, via 9 land som også inkluderer Norge for første gang.
Fuzzpedaler, gigantiske 60 talls rør-forsterkere og dønn nedstemte strenger dominerer lydbildet til denne enorme, psykedeliske stonerdoom-trioen, som i tillegg til de lange og intense reisene over den pentatoniske røde planet har komplettert uttrykket med selvlaget psykedeliavideo produsert av Malleusdelic – sideprosjektet til to i bandet.
Bandet har alltid sverget til ideen om at det er best å gjøre det sjøl – i alt fra plateproduksjon til silketrykk.
Med seg har de sine venner Morkobot, og sammen kommer de til å riste blitz til grunnvollene! Så ta med deg dine venner og det du måtte trenge, og kom på konsert 18. september

Eksterne kalendre