Jucifer (USA) /Moe / Kosmos Brenner

Jun
13
Mandag, 13. juni 2016 - 20:00
120kr

Jucifer, MOE og Kosmos Brenner på Blitz mandag 13.juni - sorry alle naboer!!!

Jucifer fra Georgia, USA består av ekteparet Gazelle Amber Valentine og Edgar Livengood. Bandet ble startet i 1994, og mytene skal ha det til at de siden 2000 har vært konstant turnerende, boende enten i sin bandbil eller på et av de utallige konsertstedene de har spilt på. Musikalsk sett er dette ingenting annet enn sinnsykt fett!! Se for deg Sleep infisert av et blackmetallvirus og du nærmer deg muligens - de er uansett kjent for sine unike, og ikke minst høylydte konserter og kan tidvis være relativt langt unna sine utgivelser. Blitz har både rom og PA-kapasitet til å sørge for at denne kvelden kommer til å brennmerke seg fast i innvollene dine - ta med ørepropper;)

MOE fra Oslo har spilt på Blitz ved en rekke tidligere anledninger, og det er en glede å ha de tilbake! Denne trioen tok Oslo, og iallefall Oslo Beikmørke, med storm på Barrikaden for en del år siden - en sinnsyk potpurri av fandenivoldskhet som var vanskelig å sjangerbestemme men som helt klart hadde henta elementer fra punken såvel som noisejazzen og det meste av interesse derimellom. Utrolig velspilt og med en innlevelse vi sjelden hadde sett maken til. Siden den gang har det bare gått en vei, de har turnert så godt som hele verden, de har gitt ut tre skiver og høstet utallige lovord - det er rett og slett utrolig fett å ha de med denne kvelden!

Kosmos Brenner blir kveldens første band ut, hvilket betyr at du har å være på plass i tide!! Disse spilte fletta av et måpende publikum under fjorårets Svart Oktober Fest og var i tillegg akkurat så joviale og hyggelige folk som vi ønsker å ha på besøk - om ikke hyggeligere:) Dette er beint ut trippy stonerspacedoom som vil sette selv den mest søvndrukne doomster i bredbeint, hoderystende positur for resten av kvelden. Ferdig snakka - det her blir rått folkens!!

https://youtu.be/tgTTX835zFs

Eksterne kalendre