Jarboe, Helen Money, Alexandre Hacke & Danielle de Picciotto

Feb
22
Søndag, 22. februar 2015 - 20:00
Oslo Beikmørke og Blitz Booking

Jarboe er kvinnen bak stemmen som fikk det til å gå kaldt nedover ryggen din på mange av de første swans-skivene, hun har en solokarriere som strekker seg fra tidlig 80-tall og frem til idag, hun har spilt inn skive med Neurosis - søndag 22. februar står hun på scenen på Blitz!

Med seg har hun blant annet Helen Money, en amerikansk chello-spiller som setter dette klassiske strengeinstrumentet i et relativt nytt perspektiv - med referanser som Sunn O))) og sonic youth er det ingen tvil om at dette bør bli en spennende og nydelig kombinasjon: Doom-chello og englevokal!

Hun har også med seg Alexander Hacke, bassisten fra Einstürzende Neubauten, og hans kone Danielle de Picciotto - en amerikansk kunstner, musiker og filmskaper. Sammen lager de musikk som vanskelig kan beskrives med ord og som vel bare bør oppleves live!

Billetten koster sympatiske 150kr. - velkommen til en fantastisk spennende og nydelig kveld på Blitz 22. februar!!

Vi har i tillegg gleden av å kunne annonsere en eksklusiv konsert med Jarboe i Emanuel Vigelands Mausoleum samme dagen, mest sannsynlig kl. 17.00. Vi kommer til å lage en spesialbillett som gjelder for begge konsertene - følg med, følg med!!