Hardcore Night

Apr
18
Lørdag, 18. april 2015 - 20:30

Lørdag 18. April!
Gjør dere klare for å snu hele blitz på hode. Det kommer til å smelle noe jævlig med 3 heftige hardcore band.

Tuesday Forgets:
Er et Norsk post-hardcore band med hjerteskjærende melodier og skrikende riff kan det alltid forventes mye energi og en bra kveld! Band som Alexisonfire, Turbonegro, Touche Amore og JR Ewing har Tuesday Forgets hentet mye av sin inspirasjon fra. De har tidligere delt scene med Kvelertak, Borknagar, Blood Command og Honningbarna. Dette er et band som satser høyt. 
http://urort.p3.no/#!/Band/tuesdayforgets
https://www.facebook.com/tuesdayforgets?ref=ts&fref=ts

Languille
er et Norsk hardcore band fra Akerhus
Sinnsykt bra trøkk med mye smittende energi på scenen! Puls og Adrenalin går fra 0-100 fra de går på scenen helt til dagen derpå!
De holder på å spille inn 2 nye låter som de også kommer til å dele med oss på konserten! 
Dette er et veldig bra sammensatt band med mye forståelse av musikk av alle spekter som du får tak i. Liker du Converge, Gojira, Refused and Cult of Luna, se ikke bort ifra at Languille blir et av dine favoritt band fremover.
http://urort.p3.no/#!/BandLanguille
https://www.facebook.com/Languilleband?fref=ts

Despereaux 
blir beskrevet som arv bærere til Scandi-hardcoren og sammenlignet med band som JR Ewing, Snöras og Sigh and Explode av Urørt. 
De unge guttene har allerede rukket å spille sammen i 10 år, men ikke før høsten 2014 kom deres første EP, «Luna Pars Fortuna», som har fått strålende tilbakemeldinger. Høsten inneholdt også oppvarmingsjobber for Shevils, Jeroan Drive og Jesus Fucking Christ og i 2015 blir det enda flere konserter mens de har startet jobben med debutalbumet «Hugging The Cactus».
https://www.facebook.com/despereauxband?fref=ts