Golden Core / Æsthetica / Hudkreft / Shadowland / Jointhugger

Dec
28
Fredag, 28. desember 2018 - 20:00
Golden Core / Æsthetica / Hudkreft / Shadowland / Jointhugge

Golden Core inviterer til kullsvart romjulsfeiring på Oslos feteste scene.

KVELDENS LINEUP
◉ Golden Core
◉ Æsthetica
◉ Hudkreft
◉ Shadowland
◉ Jointhugger
◉ Rass

Sist gang Golden Core spilte på Blitz klinte disharmoni til med 9/10 stjerner og skrev at «Golden Core er et fenomen waiting to happen.». Les hele anmeldelsen her: https://www.disharmoni.no/dirt-forge-golden-core-og-sunface-blitz/

Golden Core er en norsk-islandsk metalduo. Stilmessig spiller bandet en krysning mellom ulike sjangre, hovedsakelig stonermetal og doom, med tekster på norrønt/islandsk. Golden Core er blitt sammenlignet med band som Neuroses, Kyuss, Mastodon og Mayhem.

De to unge metalrockerne begynte å spille sammen vinteren 2014 og har siden da spilt flere konserter i Norge, Danmark og på Island. De har vært support for Bongzilla (US), Napalm Death (UK), Okkultokrati, Haraball og The Good The Bad And The Zugly. Til tross for ung alder er Golden Core et hardtarbeidende band med flere gode omtaler og konsertanmeldelser i bl.a. Evig Lyttar, Disharmoni og Metal Hammer Norway.

ÆSTHETICA:
Æsthetica spiller tung psykedelisk doom. Kolbotnbandet har spilt en rekke konserter i Oslo på steder som BLÅ, Blitz, Betong, Revolver, Mono og Jaeger. Debutalbumet "Sonorous Æon" møtte gode kritikker verden over, og ble kalt "en ny dimensjon av doom" av Fenriz (Darkthrone). Høy lyd, seige riff og østlige lydlandskap.

HUDKREFT:
Hudkreft er et pønkeband fra Oslo. De har tidligere spilt bl.a. på Chateau Neuf, Cafe Mono, GranittRock, Aye Aye Club og Blitz. Blitz Booking beskriver gruppa som «En ny frisk pust som har blåst over pønkescena den siste tida.» 

SHADOWLAND:
Shadowland er et band fra Hedmarken som spiller hardrock inspirert fra 70-tallet og tidlig 80-tall. Musikken tar en med på en reise gjennom livets mørkere sider, med historier om heksebrenning, eksorsisme, seriemordere o.l. fra virkeligheten, film og litteratur. I september 2018 kom Shadowland med sin andre CD «Trinitite».

JOINTHUGGER:
Jointhugger fra Horten i Vestfold spiller tung, kosmisk skogsrock.

RASS:
Rass spiller jazz.

100/50 kroner i døra fra 20.00 - velkommen!

Eksterne kalendre