Gold (NL) // Regn // Øde

Mar
25
Lørdag, 25. mars 2017 - 20:00
Oslo Beikmørke - 100kr

GOLD fra Nederland legger ut på sin første europaturne i forbindelse med utgivelsen av sin andre LP "Optimist", og lørdag 25.mars gjester de Oslo og Blitz. En kjapp gjennomlytting forteller oss at de har gått fra et relativt trygt og poppy uttrykk på første skiva til noe langt mørkere og mer fandenivoldsk på sin andreskive. GOLD kan tidvis minne om en litt mindre skitten versjon av Ministry rygg i rygg med Cranes uten at de mister sitt særpreg av den grunn - deres influenser høres ut til å være kokt sammen til en fascinerende potpurri av mørke, slepende låter og forførende vokal. Vi er glade for å kunne presentere GOLD for det norske publikum!

Norske REGN hiver seg med! Tar du Norges mest hardtslående trommis og setter han i samme rom som Norges mest hardtslående trommis som for anledningen spiller bass, da får du et av Norges råeste band! REGN holder føttene relativt godt planta i en form for eksperimentell hardcore, men når du står der foran scena og sikler mens du hoderystende prøver å finne ut av hvordan to folk klarer å lage så mye lyd er nok ikke sjanger det første ordet som faller deg inn. REGN har skapt sitt eget musikalske univers - det er tungt, mørkt og vakkert og det kommer til å valse over deg som et rullende fjell.

Oslobaserte ØDE er et nytt friskt kapittel i undergrunnsdoomen. Duoen har fartstid fra band som Autovogel, Sønderknust og Politisk Hjernesvikt, har spilt rundt regna en konsert for et knippe hardcore pønkere i Oslos ytterkant og har null innspilt materiale - vi veit vi kan ta de på ordet når de sier det er fett, du får bare stole på oss ;)

Vi tar muligens med et band til, setter prisen til 100kr og åpner dørene klokka 20.00 - velkommen!

https://www.youtube.com/watch?v=eQUdqfdPvPc&list=RDeQUdqfdPvPc&index=1

Eksterne kalendre