Goblin (IT) + Tusmørke

Jun
10
Lørdag, 10. juni 2017 - 20:00
Oslo Beikmørke Presenterer: Goblin(IT) og Tusmørke

La det være sagt: for Oslo Beikmørke føles denne bookinga allerede som en surrealistisk tidsreise tilbake til en ungdomstid hvor filmtilbudet - mellom frynsete VHS-kopier av Evil Dead, Cannibal Holocaust og Twin Peaks på TV - av og til glimtet til med oppslukende italienske horrorfilmer, tilsendt den lokale filmpusheren i grå, lukkede konvolutter. Det var soundtracket som hjemsøkte drømmene våre den tiden - at GOBLIN nå, 25 år senere, står på Oslo Beikmørkes favorittscene er rett og slett rimelig mindblowing!!

For de som ikke kjenner til bandet har de altså hugd seg inn i film- og musikkhistorien gjennom sitt samarbeid med den italienske filmskaperen Dario Argento, i særdeleshet for filmmusikken til Profondo Rosso og Suspiria. Bandet har antatt en rekke former siden starten i 1975, 10. juni er det fire av de fem originale medlemmene vi får gleden av å oppleve i storstua på Blitz. Vi kjenner det i ryggmargen folkens: denne er for historiebøkene ;)

Når GOBLIN spiller på Blitz, da tar Oslo Beikmørke med seg TUSMØRKE. De avslutta vår første Svart Oktober Fest på spektakulært vis og har vært et etterlengta band siden.

Vi snakker altså GOBLIN og vi snakker TUSMØRKE på samme scene lørdag 10.juni. La det synke inn, sett på Suspiria soundtracket, inviter dine gode venner og bekjente til eventen og forbeded deg på en av forsommerens mest spektakulære konsertopplevelser! Vi sees på Blitz 10.juni!

230kr. i døra
21.00
Forsalg kommer.

https://www.youtube.com/watch?v=pins1y0XAa0

Eksterne kalendre