Give (US), No Tolerance (US), Urbanoia og Modern Love

Oct
17
Onsdag, 17. oktober 2012 - 18:30

17. oktober, som er en onsdag, kommer amerikanske Give og No Tolerance til Oslo. Urbanoia kommer fra Stavanger. Modern Love kommer helt fra Oslo. 

Give kommer fra USAs hovedstad Washington DC og er sinnsykt bra. At de kommer fra DC høres i musikken som er direkte inspirert av tidligere Revolution Summer-band som Ignition og Rites Of Spring. Etter en selvtitulert LP har de gitt ut en rekke sjuere på forskjellige plateselskap. De ønsker å dø i en bedre verden, noe musikken de spiller vitner om. 

No Toleranc

e fra Boston er sannsynligvis det hardeste straight edge-bandet som holder på akkurat nå, og spiller nådeløs hardcore inspirert av band som Confront og Brotherhood. De har til nå gitt ut en kassettdemo og sjueren 'No Remorse, No Tolerance'. På turneen har de med seg en samle-LP med begge utgivelsene. 

Urbanoia kommer fra Stavanger for å spille sin fjerde konsert i Oslo siden mai. Stiller med nye såvel som gamle sanger og kommer til å levere et i alle fall ti minutter langt, effektivt sett. "Vi elsker Svart Framtid, Bannlyst, Totalitär og Crucifix."

Modern Love fra Oslo er sinnsykt bra og vokalist Erik Anarchy har alltid sinnsykt mye bra å si. Gleder meg veldig mye til neste utgivelse. "Alt vi kan gjøre er å gjøre alt vi kan"

CC: 60 KRONER
DØRENE ÅPNER: 18.30
TIDLIG KONSERTSTART
FRI ALDER
RØYKFRI KONSERTHALL

Oppdateres snart med plakat.

Eksterne kalendre