Dirt Forge (DK) // Golden Core // Sunface

Sep
14
Fredag, 14. september 2018 - 20:00
Dirt Forge (DK) // Golden Core // Sunface

Dirt Forge fra København ble grunnlagt høsten 2013. Trioen spiller doom og sludge inspirert av High On Fire, Crowbar og Black Sabbath, blant andre, med alt fra langsomme, skjøre melodier og ear-splitting fresende beats. 

Dirt Forge er et intens liveband som har delt scener med blant andre Crowbar (US), Church of Misery (JAP) og Monolord (SE). Med flere og flere konserter på CV-en og med deres kritikerroste debutalbum "Soothsayer" i 2017, produsert av Chris Fielding (Electric Wizard, Conan, Primodrial, Napalm Death m.fl.), kommer Dirt Forge nå til Norge med et arsenal av skitten sludge. 

Vi gleder oss til fest med et av Danmarks mest intense liveband.

Golden Core er en norsk-islandsk metalduo. Stilmessig spiller bandet en krysning mellom ulike sjangre, hovedsakelig stonermetal og doom, med tekster på norrønt/islandsk.

De to unge metalrockerne begynte å spille sammen vinteren 2014 og har siden da spilt flere konserter i Norge, Danmark og på Island. Golden Core har vært support for Bongzilla (US), Napalm Death (UK), Okkultokrati og The Good The Bad And The Zugly. Til tross for ung alder er Golden Core et hardtarbeidende band med flere gode omtaler og konsertanmeldelser i bl.a. Metal Hammer Norway. 

En ny singel ᛒᛅᛚᛏᚱᛋᚴᚢᛁᚦᛅ kom ut på 7" vinyl i mars i år i samarbeid med Diger Distro, men Golden Core har tidligere gitt ut debutalbumet Norwegian Stoner Machine.

Sunface er band fra Akershus/Oslo som spiller tung og melodiøs musikk. Bandet slapp albumet Observatory i Desember 2016, som fikk gode omtaler både internasjonalt og lokalt.

Med en vegg av høyttalerkabinetter, fuzz pedaler og hardstlående og groovy trommer holder bandet liv i ånden av 60 og 70 tallet i en moderne form.

CC: 100 - Forhåndssalg på: https://tikkio.com/tickets/5808-dirt-forge-dk-golden-core-sunface

Ingen aldersgrense

Eksterne kalendre