Barren Womb, Anti Social Rejects, Tri-Function Million og Hymn

Mar
15
Lørdag, 15. mars 2014 - 20:00

Barren Womb fra det kalde nord slipper sin første full-lengder og legger ut på Norges-turneé og kommer og rocker Café Blitz Lørdag 15. Mars. For og piske opp stemninga har de invitert med seg lokale helter som Hymn, Tri-Function Million og kjente kjære Anti Social Rejects. 

Dette blit en kveld med både hard fet duo-rock, hip-hop, punk og metall! Ingen grunn til og sitte hjemme og sutre!

Dørene åpner kl.20:00. Cc: 60,-

BARREN WOMB

Barren Womb er minimalisme utført av maksimalister. Det er røff og skranglete hardcore spilt av kun to stykker, en på skinn og den andre på strenger.

Duoen har siden slutten av 2011 holdt helvete med sitt fandenivoldske oppkok av punk, svartmetal, rock 'n' roll og country. Etter en håndfull godt mottate EPer og singler samt en drøss konserter rundt om i Europa, er det nå duket for første full-lengder. Utgivelsen har fått navnet "The sun's not yellow, it's chicken" og slippes i midten av mars.

https://soundcloud.com/barren-womb

ANTI SOCIAL REJECTS

Er en brokete gjeng med utskudd, akkurat som navnet sier. De spiller pØnk æz føkk!

Plutselig kommer du til deg sjøl, drivende svett, stiv i nakken og brista ribbein. Hva faen skjedde!? Slapp av, det var adrenalina, nerva og bandet ANTI SOCIAL REJECTS som tok tak i deg og fillerista deg. Du har poga. Du har skriki "Æ har AAAAAngst!" du har skriki "Okkopeeeeereeee!!!!" Gratulerer med dagen, du har fått ASR-terapi. Gratulerer, du er et nytt og bedre menneske.

http://www.youtube.com/watch?v=zohfRR_tXjw

TRI-FUNCTION MILLION

Dystopisk-mytologisk, post-apokalyptisk rapshit. Tri-Function Million er et rap-kollektiv bestående av åtte medlemmer som har eksistert siden starten av 2000-tallet. Dette er norsk Hiphop som den skal være, mørk som vinteren. 

http://recordsofthefleshgod.bandcamp.com/album/sprukket-jord

HYMN

Seriekobling av amper og en tungt hardtslående trommis gjør rettferd til uttrykket “mindre er mer”. Hymn består av Ole Rokseth på tordengitar og Markus Støle på urtrommer. Et lydspor til apokalypsen og en hymne til det uendelige. Liker du Yob, Neurosis, Black Cobra og Dark Castle så sjekk ut HYMN. Et friskt pust i undergrunnscenen. MEDITATIVE GARGANTUAN RIFF METAL!

http://urskoghymn.bandcamp.com/

Eksterne kalendre