Bakrommet 18 år

Programmet Bakrommet på RadiOrakel blir 18 år aka Myndig:)
Da kan vi drekke øl å høre på feeeet Ræggy. 
DJ Sprængt Torsk Gir deg Bakrommet hver lørdag.
Han gikk inn på Bakrommet 25Juni 1998 og har vært der siden. Derfra har han presentert alle de mange forskjellige sider av reggaemusikken. Fra de gamle klassikerne til den moderne dancehallen og noen drypp av HipHop. Så Søster og Bror, skru på din Transistor.
Men denne dagen ska torsken fram i lyset og med seg på bursdagsfeiring har han fått en haug med reggae heads fra inn og utland.

Lady Smita fra Danmark og kjent fra Firehouse Soundsystem. Ho kommer tel å laise opp stemninga tel maks å ikkje en kropp kommer til å stå iro når ho kjører sine hits på dæ.
https://youtu.be/65Idqjv7OtE

Helgeland 8-bit Squad kommer fra nord og produserer 8-bits digital ræggy. de består av Didrik Marø/Mathias Østrem - a.k.a Slåbrock/Tiny Tias. for første gang i Oslo med sæ sjøl påmicen.
https://soundcloud.com/helgeland8bitsquad/sets/bor-pa-ein-planet-ep

Pop-I fra Oslo har lenge vært mest opptatt av å rulle med Raggabalder. Nå har han fått sæ casio MT-40 synth å laga digital ræggy som de gjorde på 80tallet. Han drar sikkert med sæ Jah tea å muligens Dizzet på Blitz denne kvelden.
http://tidal.com/album/59650865

Roastfish and cornbread soundsystem står for anlegget så det blir nok bass og fx i hallen. Nico og Frøya on the wheels of Vinyl and controlls! 

Dj Sprængt Torsk kommer å til å snurre sine favoritter iløpet av 18 år på bakrommet ut til folket. 

Dettan blir fæst! 
100 i døra og BYOB. dørene åpnes 21.

Eksterne kalendre