Bakrommet 15 år: Hanouneh and The Rolling Rebels (Sverige, Palestina) + R & C Soundsystem + Hoyblems + Lamek

Jun
21
Fredag, 21. juni 2013 - 20:00

BAKROMMET fyller 15år å innviterer til kjæmpefæst på Blitz

DJ Sprængt Torsk har gitt deg Bakrommet på RadiOrakel99,3 hver lørdag siden 20 Juni 1998. Det er 15år siden så da må man ha fæst. Å det blir det denna kvelden å vi har et kjæmpeprogramm på gang.

Vi er stolt over å presentere Hanouneh som kommer og spiller for første gang i Oslo. Og vi er glade for at det blir på den beste konsertscena. Hanouneh hører hjemme på Blitz;) Hun har med seg "The Rolling Rebels" til å backe seg. Musikken kan beskrives som "En fusjon av dype musikalske røtter, personlig uttrykk, og politisk kamp, som skaper en unik sound som har som mål å krysse grenser, røre hjerter, og bryte lenker". Som Bob sa det" get up, stand up å kom på Blitz"
http://www.hanouneh.com/
https://soundcloud.com/hanouneh

Hoyblems har vært å høre mange ganger på Bakrommet i det siste. så våre venner fra Østen måtte jo å dukke opp på jubileumet. Hoyblems er Reggae som møter Hiphop. På norsk og engelsk om hverandre. det er for folket,til folket,om folket. Det gir oss positive vibrasjoner;) Så sjækk ut Folkets Mixtape å som ligger gratis på nett.
https://soundcloud.com/hoyblems
http://hoyblems.wordpress.com/

Lamek er et nytt prosjekt fra et av medlemene fra blant annet Knoklene og Terroristene. Dette er band som har fulgt Bakrommet i mange år så vi er glade for at Lamek vil bli med på fæsten. Lamek har sammarbeidet med The Wailers(!) på de nye låtene. Lyrisk mener Bakrommet at dette er noe av det beste vi har i Norsk reggae idag!
https://soundcloud.com/ole-schweder/sets/lamek-album-ro

Høyttalerne er bra på Blitz men vi tenkte at vi skulle prøve å ha et godt reggae sound mellom konsertene. Så derfor tar Roastfish & Cornbread sound med seg et Soundsystem og kobler opp en bassvegg i lokalet å. Regner med at heile R&C Family kommer til å lage kjæmpefæst.
https://www.facebook.com/OSLODUBCLUB?fref=ts

Så inviter med dæ alle vænnan du kjenner å kom på Blitz Fredag 21/6. 70 spenn i døra.
Dørene åpner 20:00 konserter fra 21:30 å Husk: BYOB

Eksterne kalendre