Blitz Booking

Bookingruppa på Blitz har i 30 år vært et alternativ til den kommersielle musikkscena. Utallige artister og band har grobunn i Blitzscena.

Gruppa jobber med å booke undergrunnsartister/band fra forskjellige sjangre, og fra forskjellige land i verden. Gruppa booker alt fra hardcore, pønk og krøst til softere saker som hip-hop, reggae og ska. Den røde tråden for band som blir booka på Blitz er at de har et budskap som passer med Blitz sin grunnleggende ideologi om ingen fascisme, ingen rasisme, ingen sexisme, ingen homofobi!

Gjennom idealisme og frivillig arbeid jobber vi med å holde inngangspenga såpass lave (60 spenn) at alle skal ha råd til å komme og se fete band på scena, i motsetning til på mange av Oslos konsertscener. Politisk engasjement har ingen aldersgrense, derfor har heller ikke konsertene våre det. For Blitz-booking handler aktivisme om mer enn bare politikk, demonstrasjoner og leserinnlegg. Det handler også om kultur og musikk som en uttrykksform og som en kanal for ytringsfrihet og en viktig del av det store bildet. Bookingruppa har vist at musikk ikke bare er moro, men også motstand.

Er du hypp på å bidra til å booke band og jobbe på konserter? Kom på Blitz og spør i kafeen når neste møte er!

Eller er du kanskje med i et band som er hypp på å spille på Blitz? Ta kontakt med booking@blitz.no og send oss informasjon om hvem dere er, med link til låter.