Grupper

Blitz huser til enhver tid et noe uoversiktlig villniss av aktivistgrupper og reflekterer hva som engasjerer folka på huset her og nå. Noen er virksomme kun en liten stund før folk finner andre ting å pusle med, andre grupper holder det gående år etter år. Noen av de mer bestandige finnes her.


Blitz Aksjonsgruppe er et varierende nettverk av aktivister. Aksjonsgruppa utfører aksjoner og tilstelninger mot all urett og spenner over flere politiske kampsaker.
AFA er et internasjonalt aktivist-nettverk av militante antifascister som kjemper mot rasisme, sexisme, kapitalisme og homofobi.
Bookingruppa på Blitz har i 30 år vært et alternativ til den kommersielle musikkscena. Utallige artister og band har grobunn i Blitzscena. Gruppa booker alt fra hardcore, pønk og krøst til softere saker som hip-hop, reggae og ska.
Blitz Infoshop er husets egne lille butikk. Her kan man kjøpe bøker, klesplagg og musikk med mer. Kom gjerne innom for å titte på vårt utvalg, eller bare for å slå av en prat over en kopp kaffe.
BlitzBok er et forlag som har tilholdssted på Blitz. Så langt har vi gitt ut Aktivistens kokebok.
Vi serverer billig vegetarmat mandag til fredag 12-18.
Vi er en gruppe queers i Oslo som ønsker å skape en bedre skeiv verden! Årlig arrangerer vi Oslo Queer Festival og har queer kaféer og andre happenings.
RadiOrakel er verdens eldste kvinneradio, og har siden 1982 produsert eksperimentell journalistikk, nyskapende komikk og gravende hørespill; alt med en skeiv vinkling som har gjort sendingene til en enestående radioopplevelse.