Ny nettside!

Det er nå akkurat ti år siden den forrige nettsiden ble publisert. Nå fyller straks Blitz 30 respektable år, og da er det naturlig at også nettsiden vår blir voksen. Velkommen!

Den forrige utgaven av nettsiden vår ble ferdigstilt før 20 års jubileet til Blitz. Når den kom var den en flott side, med mye bra innhold. Men som mye annet har den ikke tålt tidens tann veldig godt. Å redigere html filer, og passe på at alt er riktig, er blitt gammeldags. Denne nye nettsiden er bygd på åpen kildekode, i publiseringssystemet Drupal. Hver gruppe på huset får en egen innlogging, slik at de kan publisere sine egne aktuelt saker, samt arrangementer. I tillegg har vi en webredaksjon som har ansvaret for å publisere nyheter og å vedlikeholde alt annet innhold. Vi har i tillegg et teknisk team som drifter server og sørger for at siden er sikker og optimalisert.

Foruten nyhetssaker og kalenderen har vi også lagd noen andre funksjoner. Under arkiv finner du bilder, videoer, lydfiler og plakater fra Blitz sin historie. Dette er mer tenkt som et dugnadsprosjekt, så hvis du sitter på materiale, knyttet til Blitz, du har lyst skal havne i arkivet så ta kontakt med redaksjon@blitz.no så vil det bli publisert. Under kalendersiden er det lenke til konsertarkivet, her har en ildsjel kartlagt de fleste konsertene som har vært på huset siden 1982. Går du inn på konsertene, så finner du lenker til bandene. Ved å følge disse vil du kunne få oversikt over hvilke konserter dette bandet har spilt på huset. Har du informasjon om konserter som mangler så ta kontakt!