As some of you might know, with the coming of 2017 it's been 35 YEARS since Blitz was officialy established back in 1982 and with that we are planning a MASSIVE BIRTHDAY PARTY and we would like to invite bands and volunteers.
Beboerne i Hausmannsgate 40 er truet med utkastelse etter at hauskvartalet ble solgt til boligspekulantene i Urbanium. Blitz arrangerer derfor en demonstrasjon utenfor rådhuset Fredag 9. desember kl.15.00. (avgang fra blitz 14.30)
Polens nasjonaldagfeiring 11. november har de siste årene blitt en arena for voldelige høyreekstremister. I år var nasjonalistene fler enn noen gang, og nazistene angrep blant annet et okkupert hus i Warzawa.
Beboerne i Brakkebygrenda er truet med utkastelse etter at kommunen ved Plan- og bygningsetaten har pålagt eieren av tomten å rydde tomten for okkupanter.
I ettermiddag gikk to personer til angrep på folk utafor Blitz, ropte ”sieg heil” og knivstakk en 16-åring ved inngangsdøra. Det er utrolig at Oslo-politiet og andre, bare to år etter 22. juli-massakren, bagatelliserer angrepet.
En av seg sjøl navngitt person har den siste uka bada i rampelyset gjennom å hevde å ha vært Politets Sikkerhetstjeneste (PST) sin spion på Blitz over flere år. Dette må vi - dessverre for tabloidene - dementere.
I Den siste tida har vi hatt en rekke demonstrasjoner og markeringer av selvorganisert natur. Markeringer som har gått fredelig for seg fra aktivistenes side, men som snuten desverre har grepet inn i.
Dagbladet gikk denne uka ut med historien om en nordmann i 30-åra mistenkt for å ha fått terror-trening av Al-Qaida, og at mannen angivelig ”hang fra og til i Blitz-miljøet” eller ”i miljøene rundt Blitz-huset”.
Husokkupantene i G.O.B.B har holdt hus i Konowsgate i tre uker, men har nå fått en ny utkastelsesvarsel. Stikk innom Konowsgate og vis din støtte!

Sider